Att man bloggar hör inte direkt till ovanligheterna nu för tiden. Men att ha det som sitt heltidsjobb och enda sysselsättning är inte riktigt lika vanligt. Det finns dock en del som har det, och utav dem är majoriteten väldigt unga, ofta inte ens tjugo år fyllda, som i vissa fall till och med hoppat av skolan och enbart lutar sig tillbaka på sitt bloggande. Att blogga är alltså inget som kommer försvinna över en natt utan internetdagboken är här för att stanna. Men trots att det är en bra inkomstkälla för en del så är det inte alla delar med bloggen som är bra. Med den kommer nämligen många krav.

Krav på att se bra ut

Många av de som har de allra största bloggarna lägger ofta upp den bästa delen av sitt liv, och det är kanske inte så konstigt utan så är vi nog alla. På diverse sociala medier visar vi glatt upp vårt härliga liv för vänner, bekanta och främlingar och för bloggarna är det bara lite mer till lite fler. Dessutom är det många som känner krav på att se bra ut. Med allt från hår och smink till tatueringar och kropp. Många rent av skönhetsopererar sig ett flertal gånger för att känna sig fina då de hela tiden exponerar sig själva, sitt liv och sin kropp på internet. Hemskt? Ja, kanske i vissa fall! Så länge de mår bra så är det ingen fara, men det får inte gå till överdrift.

Att se bra ut på bild är inget ovanligt, men man behöver alltså inte gå så långt. Med en lätt grund av mineralsmink från exempelvis populära BareMinerals ser ens hud jämn ut på bilder som man tar. Det går att hitta bland annat här: http://www.brallis.se/sv/varumarken/bare-minerals.html och är ett hett tips till alla som vill ha fin hy, bloggare eller inte.