För att bli ett riktigt bloggproffs är det mycket man ska tänka på. Inte bara ska man ha skapat sig en egen blogg, vara bra på att skriva på den och ta fina bilder utan man måste först och främst ha något som man kan blogga ifrån.

Det kan vara en dator, en surfplatta eller en smartphone bara så länge man har något där man kan använda sig av internet och skriva. En vanlig kombination för stora och bra bloggare är att de bloggar från en dator när de är hemma och från sin smartphone när de är ute på stan och gör ärenden.

Att uppdatera utanför hemmet

Att uppdatera även fast man inte är hemma är inte nödvändigt för alla. Men driver man en så kallad vardagsblogg, det vill säga där huvudämnet är ens liv, är det ett måste. För att få mycket besökare så måste man uppdatera ofta så att de vet att om de går in på just din blogg finns där alltid något nytt att läsa. Det kräver rätt mycket av en själv så man måste veta vad man ger sig in på, och dessutom ha en bra telefon som är enkel att blogga ifrån. Det finns massor av olika telefoner på marknaden idag som alla är mer eller mindre bra för bloggande. Och när man hittar en som är enkel att sköta ska man hålla fast vid den. Dessutom är ett tips att göra telefonen lite mer personlig med ett fint skal eller liknande. Det hittar du här!

Att blogga från sin telefon är det allra smidigaste sättet att blogga, telefonen har man alltid med sig. Inte bara är det enkelt och snabbt utan ofta man kan dessutom ta en bild med telefonen och sedan lägga in den direkt i inlägget. Helt enkelt ett väldigt enkelt och smidigt bloggande som gör att det inte känns så jobbigt att uppdatera ofta trots allt.