En av de mest populära mobilerna hos bloggare och influencers är nya Iphone 13 mini. En av orsakerna till dess popularitet är den nya kameratekniken som gör det möjligt att filma och skapa rörligt material oavsett var bloggaren befinner sig. Den har också en bra lagring vilket är positivt för digitala nomader och personer som bedriver sin verksamhet på resande fot.

Om du jobbar som bloggare och har en aktiv livsstil är det viktigt att skydda mobilen så att den inte blir skadad. Med hjälp av ett iPhone 13 mini skal kan du säkerställa att din mobil är skyddad under alla omständigheter. Här hittar du mobilskal i många olika material och utföranden. Välj ett skal i silikon, ett läderskal eller ett hybridskal som har en särskilt hög skyddsnivå. Det är viktigt att skydda sin Iphone mini då en skada annars kan påverka andrahandsvärdet negativt.

Influencers med inflytande

Unga människor följer ofta influencers, samtidigt som de säger att de har ett lågt förtroende för dem. Då så många barn och unga använder sociala medier och tillbringar mycket tid på sina mobiler kan influencers potentiellt sett ha en stor inverkan på dem. Därför påverkar det också marknaden vilken sorts mobil som kända influencers använder.

Skydda mobilen på stranden

Bloggare brukar ofta resa till exotiska resmål för att kunna ta vackra bilder till sina Instagramkonton. Men även här är det viktigt att skydda mobilen så att den inte blir skadad under resan. Stranden kan kännas inbjudande, med svalkande vatten och varm sand. Men en mobiltelefon är känslig för hetta och kan ta skada om den ligger i direkt solljus. Den bör därför placeras i skuggan där temperaturen inte blir så hög.

Det är viktigt att hålla sin mobiltelefon åtskild från vatten. Därför kan det vara bra att låta den ligga kvar i väskan istället för att ta upp den så att den kan skadas av av sand eller väta. Här är det läge att koppla av med en god bok i stället för att sitta och scrolla på sociala medier.