Att man kan bli både känd och rik på att blogga är det inte många som sätter sig emot i dagens samhälle. Nu finns det till och med ett pris att vinna som heter ”Most Influental Fashion Blog” och som delas ut i Berlin, och där den svenska modebloggaren Kenza kammade hem ett pris.

Det var sammanlagt tre svenska bloggerskor som var med i nomineringarna och bara det säger ganska mycket om vårt lilla land. Ett är att vi är entreprenörer och ett annat borde vara att ingen i Sverige borde gå fult klädda då det finns så många bra modebloggar att följa. Här kommer vinnarna i alla kategorierna och som du kan läsa mer om på sajten och tidningen Resumé.

”Vinnarna i de olika kategorierna var:

”Most Promising Fashion Blog”: Negin Mirsalehi (Holland)
”Best Style Fashion Blog”: Aida Domenech (Spanien)
”Most Creative Fashion Blog”: Louise Ebel (Frankrike)
”Most Influental Fashion Blog”: Kenza Zouiten (Sverige)”

Att bli ett bloggproffs

Vad du bör göra för att själv bli ett proffs är att ha en bra idé och att ha tålamod. Tyvärr blir det bara svårare och svårare att slå sig igenom bruset då var och varannan människa bloggar. Men några saker det kan vara bra att tänka på och som kommer från de stora bloggarna är att du ska ha en passion samt att du ska viga mycket tid åt din blogg och uppdatera den ofta, gärna många gånger om dagen, så det alltid finns nytt och spännande innehåll. Det är även bra om du vågar vara lite personlig då det skapar bättre igenkänning samt skapar ett starkare band mellan dig och läsaren. Så, vem vet om det inte är just du som kommer att bli nominerad om några år. Glöm inte att tacka oss då! Här kan du läsa mer om hur du hittar din nisch.