Trenden att blogga blir verkligen bara större och större, och självklart blir det ännu större när det blir lättare att göra det – oavsett var man befinner sig. Man kan tydligt se förändringen om man kollar på den numera kända killen ”PewDiePie” som faktiskt är youtube-bloggare.

Han började lägga upp tokiga videor på internet och detta spred sig snabbt. Nu har han mängder av följare, och inte nog med det, han har till och med en flickvän som också är bloggar med filmer. Han är väldigt intressant, för han är inte den där klassiska bloggaren som berättar om sitt liv, och vad han gjort under dagen. Istället antar han utmaningar, skojar med sin flickvän och har som främsta fokus att få folk att skratta. Och kanske kan man ifrågasätta om man han faktiskt är en bloggare, men om man ser till det faktum att han ständigt återkommer med nya inlägg i form av filmer, har massvis med följare och har lyckats få uppmärksamhet endast genom att använda sig av internet – kan man nog konstatera att så är nog fallet. Här är en extremt rolig video där han och hans flickvän utmanar varandra – och detta får man följa. Det är otroligt och roligt, och man blir verkligen charmad av honom. Kolla själva:


Förövrigt, för den som missat det, så är han från Sverige, vilket gör det ännu roligare. Det här är verkligen kul, och han har antagligen vuxit sig så stor för att han faktiskt har tänkt lite annorlunda. Han hittade ett nytt sett att blogga, och därav har han blivit stor.